Spoed? Bel ons!

0172 - 53 96 90

Over ons

Over ons

Tandartsenpraktijk Nieuwveen

Uw tandarts in Nieuwveen en omgeving

Tandartsenpraktijk Nieuwveen is een moderne praktijk, die volledig is afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van mondzorg, zoals: preventie, esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk en protheses. Voor het plaatsen van implantaten en reguliere orthodontie-behandelingen verwijzen wij u door. De mogelijkheid voor een behandeling met de onzichtbare beugel kan wel binnen onze praktijk.

Kwaliteit is de pijler waarop onze praktijk gebouwd is; zowel op tandheelkundig gebied als op sociaal niveau. Wij werken dan ook met een team waarbij ruimte is voor overleg. Dit komt de kwaliteit van de behandelingen ten goede.

Onze medewerkers zijn in Nederland opgeleid en er is een juiste mix van jong talent en ervaren oudere collega’s. Allemaal staan we voor  “zorg op maat” en we staan onvoorwaardelijk achter de filosofie dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. We proberen daarmee te bereiken dat we onze klanten een beetje gelukkiger kunnen maken en gelukkiger kunnen houden.

Mondzorg voor het hele gezin

Mondhygiëne en preventie

Gebitsprotheses en implantaten

De gezonde kindermond

Over ons

Kwaliteit Preventie Team

Preventie

Gaat u al twee keer per jaar naar de tandarts?

Kwaliteit

Wij werken volgens de nieuwste technieken

Team

U ziet altijd een vertrouwd gezicht

Zorg

Wij nemen ruim de tijd voor iedereen

Inschrijven

Op zoek naar een tandarts? U bent welkom!

Tandvlees

Laat uw tandvlees regelmatig controleren

Tevreden patiënten

Ik werd heel vriendelijk ontvangen. Ik was van mijn pijn verlost en ga nu zelfs graag naar de tandarts.

Hele fijne mensen, kundig en ook nog eens allemaal even vriendelijk! Zeker een aanrader om naar de tandarts te gaan.

Ben prima behandeld. Zowel de behandeling als de nazorg verliep erg professioneel. Blijf zeker komen!

Ik voel me altijd ontzettend fijn bij deze tandarts. Ze denken met je mee en nemen de tijd voor je. Ze kunnen ook heel goed uitleggen wat ze doen en waarom, wat mij erg veel rust geeft.

Zeer vriendelijke tandarts, neemt de tijd voor, legt keurig stap voor stap uit wat ze gaat doen, denkt mee en is flexibel qua afspraak tijden. Zeker ook aan te raden aan mensen die angstig zijn voor de tandarts net als ik. Hiermee verdienen ze extra credits tov van andere tandartsen uit mijn ervaringen. Erg blij dat ik de stap heb genomen om mij aan te melden bij deze tandarts. Niets dan lof.

Locatie

Contact

Copyright © | Tandartsenpraktijk Nieuwveen | Website door Irmedia