Spoed? Bel ons!

0172 - 53 96 90

Maak kennis

Scott Lietmeijer, mondhygiënist

Mijn naam is Scott Lietmeijer, mondhygiënist bij Tandartsenpraktijk Nieuwveen.

Als mondhygiënist richt ik mij voornamelijk op preventie. Het is mijn doel om mogelijke gebitsproblemen te voorkomen bij de patiënt door duidelijke instructies te geven en samen met de patiënt te werken aan een betere mondgezondheid. Hiervoor stel ik een goede behandelrelatie centraal en is een gezonde mond iets dat we samen bereiken.

De interactie en het brede scala aan mensen wat bij mij in de stoel komt te liggen maakt mijn werk leuk en interessant. De uitdaging ligt om te kunnen levelen met allerlei verschillende type mensen en alsnog een persoonlijk advies te kunnen geven.

Ik werk elke dinsdag in Tandartspraktijk Nieuwveen, daarnaast werk ik nog in drie andere praktijken.

Locatie

Contact

Copyright © | Tandartsenpraktijk Nieuwveen | Website door Irmedia