Spoed? Bel ons!

0172 - 53 96 90

Maak kennis

Suze Bosma, baliemedewerkster

Tijd voor een voorstelrondje. Mijn naam is Suze Bosma en ik ben werkzaam als baliemedewerkster bij Tandartsenpraktijk Nieuwveen.

Sinds december 2020 werk ik bij onze praktijk. Na de havo heb ik bij diverse bedrijven, zoals Zilveren Kruis, het AD (Rijn&Gouwe) en de Apotheken in Nieuwkoop, Ter Aar en Alphen, administratieve en commerciële functies vervuld. Hiervoor heb ik cursussen en opleidingen gevolgd.

Nu onderhoud ik als baliemedewerker met veel plezier, zowel telefonisch als aan de balie, de contacten met onze patiënten. Ook verzorg ik het patiëntenbestand met de daarbij behorende administratieve werkzaamheden en beheer ik de agenda van de tandartsen. Dit doe ik samen met Muriel.

De sfeer in de zorgsector en het kleinschalige van onze praktijk hier in Nieuwveen spreekt mij aan. Ik vind het erg leuk om te doen en het werk biedt veel afwisseling. Ik werk op dinsdag en woensdag dus tot ziens in onze praktijk.

Locatie

Snel menu

Contact

Copyright © | Tandartsenpraktijk Nieuwveen | Website door Irmedia