Spoed? Bel ons!

0172 - 53 96 90

Maak kennis

Tandarts, Rafi Sadri

Mijn naam is Rafi Sadri en ik ben in 2017 als tandarts afgestudeerd aan het Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool InHolland te Amsterdam, waarna ik aansluitend verder ben gaan studeren voor de studie Tandheelkunde. Tussen september 2017 en juli 2018 heb ik tevens de Masterclass Implantologie gevolgd op ACTA. Al sinds de middelbare school wilde ik graag tandarts worden. Zowel het technische, het medische en de sociale kant van het vak sprak mij enorm aan.

Na aantal jaren werkzaam te zijn geweest in diverse praktijken heb ik ervaring opgedaan in verschillende disciplines van tandheelkunde. Daarnaast heb ik altijd de ambitie gehad om een eigen praktijk te starten. Al zoekende ben ik terecht gekomen in Nieuwveen waarna ik de tandartsenpraktijk van Dries van den Boogaard heb overgenomen. Ik heet u welkom u in onze praktijk en werk graag samen met u aan een gezonde mond!

Locatie

Contact

Copyright © | Tandartsenpraktijk Nieuwveen | Website door Irmedia